Jos teillä on toive tai ajatus kuvauksen teemasta niin kerro se rohkeasti ja toteutetaan se yhdessä. Kuvauksen voi tilata myös lahjaksi 
Henkilökuvaukset sovitussa ympäristössä tai studiossa
Tarvitsetko kuvan työhakemukseen, LinkedIn profiillin, Facebookkiin tai omalle seinälle? Ammattikuvaajan avulla kuvasta tulee varmasti onnistunut. Kuvaan upean potretit joko sinusta, perheestäsi tai vaikkapa sukulaisestasi.
Lemmikkikuvaukset miljöössä tai studiolla
Karvaiset tai karvattomat kaverit kuvataan studiolla tai miljöössä yksin tai ”kaverikuva” omistajan kanssa. Kuvaukseen kannattaa varata hetki aikaa kuvaajan ja lemmikin tutustumiselle. Varsinkin koirille kuuluu asiaan nuuhkia studion nurkat tarkaan ennen kuvausta.
Juhlat ja muut perhetapahtumat
Olipa kyseessä häät tai hautajaiset niin ainutlaatuiset hetket ansaitsevat arvonsa mukaisen tallentamisen. Toki serkkupoika nappaa kännykällä kuvia mutta ammattilaisen kalusto yhdessä kuvaajan kanssa varmistavat kuvien laadun ja onnistumisen.
Valmistujaiskuvat (Senior-kuvaukset)
Opiskelujen saataminen onnistuneesti päätökseen on ehdottomasti juhlan paikka ja tapahtumana muistamisen arvoinen. Kuvaan päivänsankarista hänen näköisensä kuvat studiossa tai valitsemassanne paikassa.
Back to Top