Jos teillä on toive tai ajatus kuvauksen teemasta niin kerro se rohkeasti ja toteutetaan se yhdessä. Kuvauksen voi tilata myös lahjaksi 
Henkilökuvaukset sovitussa ympäristössä tai studiossa
Tarvitsetko kuvan työhakemukseen, LinkedIn profiillin, Facebookkiin tai omalle seinälle? Ammattikuvaajan avulla kuvasta tulee varmasti onnistunut. Kuvaan upean potretit joko sinusta, perheestäsi tai vaikkapa sukulaisestasi.
Hinnat alkaen studiopotretti 100€ - miljöössä 135€.
 
Lemmikkikuvaukset miljöössä tai studiolla
Karvaiset tai karvattomat kaverit kuvataan studiolla tai miljöössä yksin tai ”kaverikuva” omistajan kanssa. Kuvaukseen kannattaa varata hetki aikaa kuvaajan ja lemmikin tutustumiselle. Varsinkin koirille kuuluu asiaan nuuhkia studion nurkat tarkaan ennen kuvausta.

Juhlat ja muut perhetapahtumat
Olipa kyseessä häät tai hautajaiset niin ainutlaatuiset hetket ansaitsevat arvonsa mukaisen tallentamisen. Toki serkkupoika nappaa kännykällä kuvia mutta ammattilaisen kalusto yhdessä kuvaajan kanssa varmistavat kuvien laadun ja onnistumisen.
Hinnoittelusta saat hyvän käsityksen miettimällä sitä käytetyn ajan kautta. Mieti kokonaisuutta, kuinka pitkäksi aikaa haluat kuvaajan ja käytä budjetointiin summana 80€ / tunti. Tällä pääset tarpeeksi lähelle. Tyypillisesti kokonaisuuden hinta alkaen 500€ ylöspäin.

Valmistujaiskuvat (Senior-kuvaukset)
Opiskelujen saataminen onnistuneesti päätökseen on ehdottomasti juhlan paikka ja tapahtumana muistamisen arvoinen. Kuvaan päivänsankarista hänen näköisensä kuvat studiossa tai valitsemassanne paikassa.
Back to Top